Dr. Martonos Attila

dr. Martonos Attila

Rendelési idő

2023 októbertől csütörtök délutánonként

Dr. Martonos Attila

szülész-nőgyógyász szakorvos, meddőségi specialista

 

Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen, majd a budapesti Semmelweis Egyetemen folytatta. Még orvostanhallgatóként rendkívüli módon érdekelte a szülészet-nőgyógyászat, emiatt kutatói munkáit is ebben a témakörben végezte. TDK-kon elkezdett, bemutatott és nemzetközi díjakat is kapott kutatómunkáit PhD keretében folytatja.

“Egyaránt fontosnak tartom a szakmai alázatot és a nyitottságot, a legújabb szakmai eredmények, technikák, módszerek ismeretét és alkalmazását, a nemzetközi orvosi innovációk lehetőség szerinti meghonosítását. Terhesgondozás mellett általános nőgyógyászati kórképekkel foglalkozom, előnyben részesítem a krónikus kórképek minimálinvazív módszerekkel való kezelését”

– mondja dr. Martonos Attila.

Szülész-nőgyógyászként nagy tapasztalatra tett szert mind a várandósgondozás, a szülészet, mind a nőgyógyászati kórképek kezelése, illetve nőgyógyászati műtétek területén a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol főállásban dolgozott 8 éven át. 2023 szeptemberétől a Semmelweis Egyetem Asszisztált Reprodukciós Centrumában dolgozik, ahol a meddőséggel küzdő pároknak segít a családdá válás útján.

Páciensei körében különösen kedvelt, higgadt, rendkívül türelmes és felkészült, nagy tudású orvos hírében áll.

Szombaton is!

Kedves Pácienseink!
Nőgyógyászati, várandósgondozási, meddőségi vizsgálataink immár szombaton is elérhetők, váltakozó beosztással:
  • 2024. március 2.: dr. Gidai János
  • 2024. március 23.: dr. Antritter Zsófia
  • 2024. április 13.: dr. Gidai János
  • 2024. április 27.: dr. Antritter Zsófia

(Hétvégi ügyeleti díjunk, a vizitdíjon felül: 3.000 Ft)

Foglaljon időpontot ide kattintva!