Dr. Martonos Attila

Rendelési idő

2023 októbertől csütörtök délutánonként

Az online foglalás a rendelő páciensei számára elérhető, regisztráció és első időpont foglalása telefonon lehetséges.

Dr. Martonos Attila

szülész-nőgyógyász szakorvos, meddőségi specialista

 

Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen, majd a budapesti Semmelweis Egyetemen folytatta. Még orvostanhallgatóként rendkívüli módon érdekelte a szülészet-nőgyógyászat, emiatt kutatói munkáit is ebben a témakörben végezte. TDK-kon elkezdett, bemutatott és nemzetközi díjakat is kapott kutatómunkáit PhD keretében folytatja.

“Egyaránt fontosnak tartom a szakmai alázatot és a nyitottságot, a legújabb szakmai eredmények, technikák, módszerek ismeretét és alkalmazását, a nemzetközi orvosi innovációk lehetőség szerinti meghonosítását. Terhesgondozás mellett általános nőgyógyászati kórképekkel foglalkozom, előnyben részesítem a krónikus kórképek minimálinvazív módszerekkel való kezelését”

– mondja dr. Martonos Attila.

Szülész-nőgyógyászként nagy tapasztalatra tett szert mind a várandósgondozás, a szülészet, mind a nőgyógyászati kórképek kezelése, illetve nőgyógyászati műtétek területén a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol főállásban dolgozott 8 éven át. 2023 szeptemberétől a Semmelweis Egyetem Asszisztált Reprodukciós Centrumában dolgozik, ahol a meddőséggel küzdő pároknak segít a családdá válás útján.

Páciensei körében különösen kedvelt, higgadt, rendkívül türelmes és felkészült, nagy tudású orvos hírében áll.