Dr. Gidai János

Dr. Gidai János PhD

szülész-nőgyógyász szakorvos, meddőségi specialista, egyetemi adjunktus

 

A mai rohanó, fogyasztásra serkentő világban sokan hajlamosak elfeledkezni arról, hogy az egészség az egyik legfontosabb dolog, hiszen abból csak egy van.

Miközben dolgozunk, gyermeket nevelünk, idegeskedünk, ügyet intézünk, próbáljuk életünket egyensúlyban tartani, boldognak lenni, nem figyelünk testünk jelzéseire, és mire észleljük a problémát gyakran túl késő.

Hivatásom célja, hogy a segítsek hölgy pácienseimnek – akik dolgoznak, gyermeket nevelnek, háztartást visznek – korán felismerni testük üzeneteit, a betegségeket megelőzni, és elérni egy olyan testi-lelki jólétet, ami elengedhetetlen a boldog élethez.

Amennyiben bármilyen kritikai észrevétele van, állok rendelkezésre, várom a visszajelzéseket, hiszen azokból tudok én is tanulni.

dr. Gidai János
Szakmai pályám

1999 ősze óta a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozom, először természetesen mint rezidens orvos, 2005-ben letett szakvizsgám óta  szülész-nőgyógyász szakorvos, majd 2008-óta, mint egyetemi adjunktus.

2008-ban PhD fokozatot szereztem a Pécsi Tudományegyetemen, ahol a különböző gyógyszerek terhességre gyakorolt hatását vizsgáltuk. A témával azóta is foglalkozom.

Folyamatosan részt veszek a klinikánkon megforduló orvostan hallgatók, szülésznő-tanulók képzésében, angol nyelven is. Klinikánk szülésre felkészítő tanfolyamában is tartok előadást.

A szakmai továbbfejlődés nélkülözhetetlen velejárójaként gyakran veszek részt tudományos továbbképzéseken, konferenciákon, ahol rendszeresen elő is adok különböző témakörökben.

2013-tól a Közép-Magyarországi Szülészeti Kollégium felkért, hogy Bánhidy Ferenc professzor úrral együtt kutatási programot indítsunk a gyógyszerek terhességre gyakorolt hatásának elemzésére, tekintettel arra, hogy még jelenleg a 21. században is ez egy meglehetősen feltáratlan területe az orvostudománynak.

Érdeklődési területeim: gyógyszerek terhességre gyakorolt hatása, teratologia, meddőség, nőgyógyászati betegségek endoszkópos megoldása (hysteroscopia, laparoscopia). Jelenleg gyermeknőgyógyász szakvizsgámra készülök.

Magánrendelésemen terhesgondozást, ultrahang diagnosztikai tevékenységet és teljes körű nőgyógyászati szűrővizsgálatot végzek. Főállásom továbbra is a II. Női Klinikán van, ahol a mindennapokban részt veszek a legmagasabb szintű szülészeti  és nőgyógyászati betegellátásban, rendelkezésemre áll a modern felújított műtő és a kényelmes európai színvonalú szülőszoba.

Tagságaim: Magyar Nőorvos Társaság, Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang társaság, Magyar Szenologiai Társaság, Magyar Nőgyógyászati Endoszkópos Társaság.

Nincs ideje hétköznap?
Immár hétvégén is elérhet! Nőgyógyászati, várandósgondozási, meddőségi vizsgálataink immár szombaton is elérhetők, váltakozó beosztással. Kérjük, tájékozódjon az időpontokról recepciónkon vagy telefonszolgálatunkon.
KÖVETKEZŐ SZOMBATI RENDELÉS: JÚNIUS 22.

(Hétvégi ügyeleti díjunk, a vizitdíjon felül: 3.000 Ft)