Dr. Gerszi Dóra

DR. GERSZI DÓRA

Rendelési idő

elérhető újra 2023. májustól

Dr. Gerszi Dóra pácienseinek ellátását 2022 novemberétől endokrinológia területen dr. Várbíró Szabolcs, várandósgondozásban dr. Komoróczy Balázs végzi. Számíthat az ellátása, illetve gondos figyelmünk folytonosságára, és 2023. májustától újra dr. Gerszi Dórára is.

Dr. Gerszi Dóra

 

Számomra a szülészet-nőgyógyászat a legszebb orvosi hivatás, hiszen nagyon sokszínű és nőként nőknek tudok segíteni. A szakma intim jellege miatt nagyon fontosnak tartom az őszinte kommunikációt és beszélgetést a páciensekkel, hogy könnyebben ki tudjon alakulni a bizalmi viszony, ami elengedhetetlen a gyógyításhoz.

A nőgyógyászati szűrések elvégzése, betegségek kezelése mellett számomra a legnagyobb kihívás a sikeres fogantatás támogatása azoknak, akiknek ez nehezebben megy.

Szülészként pedig végigkísérni egy várandósságot kilenc hónapon keresztül majd a születés csodájában is részt venni mind szakmailag mind emberileg nagyon sokat ad nekem.

 

Szakmai pálya

Orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. Diplomám megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom.

A klinikai munkám mellett aktív tudományos életet is élek, már az egyetemi évek alatt csatlakoztam jelenlegi kutatócsoportomhoz. PhD témám a terhességi cukorbetegség korai felismerése és kezelése, valamint egyéb szülészeti és nőgyógyászati endokrinológiai kórképek hátterének vizsgálata.