Dr. Gerszi Dóra

Dr. Gerszi Dóra

szülészet-nőgyógyászat, endokrinológia

 

Számomra a szülészet-nőgyógyászat a legszebb orvosi hivatás, hiszen nagyon sokszínű és nőként nőknek tudok segíteni. A szakma intim jellege miatt nagyon fontosnak tartom az őszinte kommunikációt és beszélgetést a páciensekkel, hogy könnyebben ki tudjon alakulni a bizalmi viszony, ami elengedhetetlen a gyógyításhoz.

A nőgyógyászati szűrések elvégzése, betegségek kezelése mellett számomra a legnagyobb kihívás a sikeres fogantatás támogatása azoknak, akiknek ez nehezebben megy.

Szülészként pedig végigkísérni egy várandósságot kilenc hónapon keresztül majd a születés csodájában is részt venni mind szakmailag mind emberileg nagyon sokat ad nekem.

 

Szakmai pálya

Orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. Diplomám megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom.

A klinikai munkám mellett aktív tudományos életet is élek, már az egyetemi évek alatt csatlakoztam jelenlegi kutatócsoportomhoz. PhD témám a terhességi cukorbetegség korai felismerése és kezelése, valamint egyéb szülészeti és nőgyógyászati endokrinológiai kórképek hátterének vizsgálata.

Szombaton is!

Kedves Pácienseink!
Nőgyógyászati, várandósgondozási, meddőségi vizsgálataink immár szombaton is elérhetők, váltakozó beosztással:
  • 2024. március 2.: dr. Gidai János
  • 2024. március 23.: dr. Antritter Zsófia
  • 2024. április 13.: dr. Gidai János
  • 2024. április 27.: dr. Antritter Zsófia

(Hétvégi ügyeleti díjunk, a vizitdíjon felül: 3.000 Ft)

Foglaljon időpontot ide kattintva!