Dr. Bencsics Máté

Dr. Bencsics Máté

szülészet-nőgyógyászat, endokrinológia

 

Orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem, summa cum laude minősítéssel szereztem általános orvosi diplomát. Szülészet-nőgyógyászat szakirányú tevékenységemnek azóta is a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház és a Semmelweis Egyetem a központja.

Már egyetemi tanulmányaim során sikeresen bekapcsolódtam – a betegellátás mellett – az egyetemen folyó nemzetközi szinten is jelentős oktatási és tudományos tevékenységbe. A gyógyító, betegközpontú orvosi tevékenységem mellett mind a mai napig nagy jelentőséggel bír számomra a kutatás. A Semmelweis Egyetem Doktori Iskola gondozásában jelenleg folyamatban van PhD fokozatom megszerzése. A hazai és nemzetközi kongresszusi részvétel, a kutatólaboratóriumi munka, tudományos előadások és közlemények szerzése szakmai pályám fontos részét képezi.

A Magyar Nőorvos Társaság (MNT), a Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaság (MSZNUT), a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaság és az Európai Nőgyógyászati Laparoszkópos Társaság (European Society for Gynecological Endoscopy – ESGE) aktív tagja vagyok.

A szakmai és tudományos elköteleződés mellett kiemelkedően fontos számomra a pácienseimmel kialakított bizalmas kapcsolat és dinamikus együttműködés, mely az egészségmegőrzés és gyógyítás csapatmunkájának sarokköve.

Szombaton is!

Kedves Pácienseink!
Nőgyógyászati, várandósgondozási, meddőségi vizsgálataink immár szombaton is elérhetők, váltakozó beosztással:
  • 2024. március 2.: dr. Gidai János
  • 2024. március 23.: dr. Antritter Zsófia
  • 2024. április 13.: dr. Gidai János
  • 2024. április 27.: dr. Antritter Zsófia

(Hétvégi ügyeleti díjunk, a vizitdíjon felül: 3.000 Ft)

Foglaljon időpontot ide kattintva!