Szülésfelkészítő

Beszéljünk tabuk nélkül a szülésről!

Üdvözlünk leendő Édesanya, Édesapa!

Életetek egyik legnehezebb, de egyben legboldogabb élménye, hogy szülővé váltok és ez a világ legtermészetesebb érzése. Folytonos bizonytalanság és kétely vesz körül, hogy mi is fog történni a Nagy Napon. Idegesség és izgalom tölt el benneteket, hogy vajon fel tudtok-e készülni megfelelően gyermeketek érkezésére. Ne aggódjatok, ez teljesen normális. Mindenkiben ez játszódik le. Ezért is nagyon fontos, hogy megfelelő szakemberektől kapjátok meg kérdéseitekre a választ.

Tanfolyamunk legfőbb célja a félelmek eloszlatása és a kétségek oldása. A gyermek megtanít az önzetlen szeretetre, határtalan elfogadásra és közben olyan kapcsolat alakul ki a szüleivel, ami a legerősebb kapocs a világon.

Szeretnénk nektek a ráhangolódási időszakot megkönnyíteni, hogy traumák helyett tudatos, élményteli szülést éljetek meg. Azonban sok esetben az apukák kimaradnak a felkészülésből, emiatt bizonytalanul állnak a szülőszobán. Mi segítünk nekik is: elmondjuk, hogy mi fog történni a szüléskor és tanácsot adunk, hogy miként tudnak segíteni és részt venni ebben a csodaszép folyamatban.

 

Milyen témákat érint a tanfolyamunk?

Két témakörből választhattok:

  • Várandósság alatti változások, hogyan fejlődik a magzat az anyaméhben, első lépések, terhesgondozás menete, vizsgálatok és szűrővizsgálatok lehetőségei, apró tippek, alternatív lehetőségek
  • Első jósló fájástól egészen a mellre-tételig, fájdalomcsillapítási lehetőségek, a szülés menete és szakaszai, apás szülés kérdésköre, gyermekágyas időszak és szoptatás

Amennyiben kedvet kaptál a szulesfelkeszites.hattyumed@gmail.com e-mail címen tudsz érdeklődni és jelentkezni.

A szülésfelkészítő tanfolyam ára: 15.000 Ft/alkalom

A tanfolyamot tartja:

Laczkó-Varga Daniella

szülésznő

Rendelési idő

Előre egyeztetett időpontban.